BBSITTER – prvi inteligentni krevetac!

BBSITTER je prvi inteligentni krevetac sa integrisanim učenjem. Ideja je zaista genijalna - krevetac uz pomoć senzora uči koji pokreti umiruju vašu bebu, a zatim ponavlja sekvence pokreta kad god je to potrebno!

Naravno, niko ne zna više o bebi od njenih roditelja, stoga je omogućen i izbor od strane roditelja između čak 6 mogućih režima pokreta – i sve to uz pomoć mobilne aplikacije, što je dodatna praktična pogodnost.

BBSITTER ima i integrisano noćno svetlo, merač temperature i vlažnosti vazduha sobe, kako bi bebino okruženje bilo sigurno i komforno. A ovo je takođe omogućeno preko mobilne aplikacije!

Vaš BBSITTER će biti jedinstven zato što je vaša beba jedinstvena.

INTELIGENTNI MODUL

Senzor osluškuje i uči o bebinim omiljenim pokretima.

RODITELJSKI MODUL

Roditelji mogu da biraju između 6 režima pokreta. Otkucaji srca koje krevetac emituje će je podsetiti na vreme u maminom stomaku.

NAJBOLJI BEJBISTER

Meri temperaturu i vlažnost vazduha kako bi se uvek održavalo najkomfornije okruženje za vašu bebu.
Putem mobilne aplikacije možete birati između 6 režima pokreta ili se može aktivirati intelignenti modul sa kojim će krevetac učiniti izbor, baziran na odgovarajućim pokretima koje je naučio od vaše bebe.

Kao dodatak ovome, može se aktivirati noćno svetlo kako biste mogli da obiđete bebu bez njenog uznemiravanja.

Poštovani posetioci,

U skladu sa vanrednim stanjem i preporučenim merama prevencije, obaveštavamo Vas da smo do daljeg otvoreni, ali Vas molimo da posete zakazujete kako bismo bili sigurni da smo preduzeli sve mere zaštite vašeg i našeg zdravlja.

Izložbeni salon se zatvara od 23.03, a posetu možete zakazati putem mejla ili ostavljanjem poruke na broj 011/406 11 84.

Svoje poruke i upite možete ostaviti na broj telefona 011/ 406 11 84, slanjem mejla na office@babybell.rs ili poruke putem instagram/facebook DM-a.

Hvala na razumevanju