Micuna svetlosne sobe

Unesite čaroliju u bebinu sobu

Zamislite da imate čarobni štapić i da jednim zamahom možete da unesete dašak raznobojne, tihe svetlosti u bebinu sobu? Lagana, umirujuća svetlost, praćena tihom, nežnom melodijom, vašu bebu može idealno pripremati za san.

Za bebe, naročito one tek rođene, važno je naučiti ih da razlikuju doba dana od doba noći, kako bi mogle da uspostave pravilan režim spavanja. Bebina soba je danju svetla od prirodnog svetla, a kada padne noć, svetlo u bebinoj sobi treba da bude minimalno. Mnogi roditelji ipak ne žele da im beba boravi noću u potpunom mraku, naročito ako ne dopire baš nikakvo spoljno (ulično) svetlo. Diskretno svetlo u sobi roditeljima daje mogućnost da bez uznemiravanja obilaze bebu, presvuku je ili je podižu za hranjenje.

Za mnoge beba buđenje u mrklom mraku može delovati zastrašujuće, naročito u periodu navikavanja na samostalno spavanje u sobi. Za ovu prelaznu fazu je idealno da beba ima diskretno, opuštajuće svetlo i da tokom buđenja može prepoznati predmete oko sebe i znati da se nalazi u poznatom okruženju.

Micunine kolekcije pružaju sve ovo bez kupovine dodatnih zvučnih uređaja i lampi. Kreveci koji daju diskretno svetlo u vidu zvezdica tokom noći, zatim oni koji se baziraju na efektima hromoterapije (pozitivnim efektima boja na raspoloženje) i rotiraju čitav opseg umirujućih boja, kao i oni koji kreiraju divnu pokretnu dekoraciju na tavanici praćenu nežnom melodijom – daju zaista čaroban izbor za vašeg mališana.

Svetlosni i zvučni efekti se mogu paliti ili gasiti ručno ili sa ugrađenim tajmerom, što vam daje kontrolu nad bebinim režimom spavanja i pružaju mogućnost povremenog ili čestog korišćenja – prema potrebi.

DOLCE LUCE
Kombinacija nežnog dizajna i inovativne tehnologije sa LED diodama u obliku zvezdica. Svetlo se može ručno paliti i gasiti, ili se samo gasi posle određenog vremena.


BABY BALANCE
Bazirana na učenju hromoterapije i uticaju boja na raspoloženje i emotivna stanja. Projekcijom svetlosti i boja, Baby Balance uspeva da kreira atmosferu vedrine i harmonije radi dubokog odmora deteta. Pored toga, u zavisnosti od stanja deteta koje želimo da harmonizujemo, pospešimo ili umanjimo, možemo odabrati određeni ton boje, koji odgovara datom trenutku.


MAGIC MUM
Krevetac sa touch system tehnologijom koji ima integrisanu muzičku vrtešku i noćno svetlo - u vidu projekcija dekorativnih šara na plafonu praćenih nežnom melodijom.