Alma papa

Alma papa
Inspirisan Bruklinom, čiste linije Alma Papa kreveca i moderni lukovi se divno kombinuju, kreirajući krevetac od punog drveta sa odvažnim karakterom. 
Alma papa poseduje 2 pozicije dušeka, kombinujući prednosti kreveca za novorođenu bebu sa onim u punoj veličini; i konvertuje se uz pomoć alma papa drvena spojnice u kompletan krevetac za malo dete, omogućavajući komotno korišćenje od rođenja do uzrasta od 4 godine.
Alma papa takođe sadrži Bloom-ov pečat - patentiran dizajn sklapanja, omogućavajući brzo montiranje i jednostavno sklapanje za skladištenje kada nije u upotrebi.


 

Pošalji upit

Dodatne informacije

Dodatne informacije

katalog Bloom
Boja bela
Brend Bloom
Kolekcija Alma Papa
Materijal drveni
Stil moderan
Uzrast od 0 meseci
Veličina 120x60cm
Katalog

Poštovani posetioci,

U skladu sa vanrednim stanjem i preporučenim merama prevencije, obaveštavamo Vas da smo do daljeg otvoreni, ali Vas molimo da posete zakazujete kako bismo bili sigurni da smo preduzeli sve mere zaštite vašeg i našeg zdravlja.

Izložbeni salon se zatvara od 23.03, a posetu možete zakazati putem mejla ili ostavljanjem poruke na broj 011/406 11 84.

Svoje poruke i upite možete ostaviti na broj telefona 011/ 406 11 84, slanjem mejla na office@babybell.rs ili poruke putem instagram/facebook DM-a.

Hvala na razumevanju