princess marie-chantal

Dizajnirana u saradnji sa princezom Marie-Chantal of Greece, ova prelepo izrađena komoda od punog drveta biće vanvremenski komad nameštaj koji će upotpuniti dečiju sobu.

Nežna krem boja komode sa antički bronzanim ručkama i tri velike prostrane fioke nudi veliki prostor za odlaganje odeće, posteljine, krema i pelena.

Komodu takođe možete koristiti i kao jedinicu za presvlačenje, jednostavnim postavljanjem rama za presvlačenje koji dolazi u paketu sa luksuznim dušekom za presvlačenje.

Komoda Princess Marie-Chantal savršeno se uklapa uz jedinstveni krevetaca iz iste kolekcije, i zasigurno će uneti luksuz u dečiju sobu i omogućiće Vašoj bebi da provodi vreme i svoje prve utiske stvara u predivnom, toplom okruženju.

· DIMENZIJE:
· visina: 94 cm · dužina: 93 cm · dubina: 61 cm

· KARAKTERISTIKE:
· 3 velike fioke sa sporim sistemom zatvaranja
· može se transformisati u jedinicu za presvlačenje kada se koristi sa ramom za presvlačenje
· ram za presvlačenje je uključen

· MATERIJAL:
· drvo

Pošalji upit

Dodatne informacije

Dodatne informacije

katalog Silver Cross
Boja krem
Brend Silver Cross
Kolekcija Princess Marie-Chantal
Materijal drveni
Namena komode
Slični proizvodi

Poštovani posetioci,

U skladu sa vanrednim stanjem i preporučenim merama prevencije, obaveštavamo Vas da smo do daljeg otvoreni, ali Vas molimo da posete zakazujete kako bismo bili sigurni da smo preduzeli sve mere zaštite vašeg i našeg zdravlja.

Izložbeni salon se zatvara od 23.03, a posetu možete zakazati putem mejla ili ostavljanjem poruke na broj 011/406 11 84.

Svoje poruke i upite možete ostaviti na broj telefona 011/ 406 11 84, slanjem mejla na office@babybell.rs ili poruke putem instagram/facebook DM-a.

Hvala na razumevanju