bloom

Kada nemate dovoljno prostora u dečijoj sobi - postajete kreativni. Sa Bloom-ovim univerzalnim ramom za presvlačenje lako možete transformisati krevetac ili komodu u jedinu za presvlačenje.

Bloom-ov univerzalni ram za presvlačenje pruža roditeljima moderan, jednostavan, bezbedan i udoban dušek za presvlačenje bebe
konstruisan od punog drveta koje je izvorno iz održivih šuma. Ovaj ram je bez mdf-a, bez formaldehida, i koristi materijale sa niskim procentom VOC materija, sve sa ciljem maskimalne zaštite deteta i okruženja.

Dušek je od vodootpornog materijala i navlake od mekanog plišanog frotira (koji se može skidati i prati u mašini), što za bebu predstavlja udoban i zaštićen prostor za presvlačenje.

Dimenzije se uklapaju uz alma krevetac, alma komodu, luxo krevetac, luxo komodu i većinu savremenih krevetaca.

· DIMENZIJE:
· visina: 13,5 cm · dužina: 87,5 cm · dubina: 47 cm

· MATERIJAL:
· brezino drvo
· bez: olova, BPA, ftalata, PVC-a, formaldehida i MDF-a;

Cena:

Cena: 24.000,00 din.

Special Price 19.299,00 din.

Pošalji upit

Dodatne informacije

Dodatne informacije

katalog Bloom
Boja bela
Brend Bloom
Kolekcija Retro
Materijal drveni
Namena dušeci za presvlačenje
Stil moderan
Uzrast od 0 meseci

Poštovani posetioci,

U skladu sa vanrednim stanjem i preporučenim merama prevencije, obaveštavamo Vas da smo do daljeg otvoreni, ali Vas molimo da posete zakazujete kako bismo bili sigurni da smo preduzeli sve mere zaštite vašeg i našeg zdravlja.

Izložbeni salon se zatvara od 23.03, a posetu možete zakazati putem mejla ili ostavljanjem poruke na broj 011/406 11 84.

Svoje poruke i upite možete ostaviti na broj telefona 011/ 406 11 84, slanjem mejla na office@babybell.rs ili poruke putem instagram/facebook DM-a.

Hvala na razumevanju